Missio

Vegaaniravintolamme pyrkimys

Käyttää sitä, mikä kasvaa. Kokeilla uusia asioita. Laajentaa makupalettia. Innostaa — joka päivä. Tehdä asioita laadukkaasti. Yhdistellä uusia makuja. Tehdä valinta. Olla merkityksellinen. Olla enemmän sinä

Me Magussa uskomme kasviperäiseen elämiseen, laadukkaisiin sesonginmukaisiin raaka-aineisiin, lähellä tuotettuun, luonnon omiin makuihin ja koostumuksiin, pieniin viinitiloihin, jotka tuottavat yksilöllisiä ja luonnollisia viinejä ekologisesti.

Pääkokki Felipe Moyan ruokalista kehittyy vuodenaikojen mukaan. Jokaisella vaihtuvalla ruokalistalla on oma yksilöllinen teemansa, tarina, jonka hän haluaa kertoa ruoan välityksellä.

Felipe, Head Chef

Ekologinen lähestymistapa ruoanlaitossa ja sen ulkopuolella

Lautasella näkyvien annosten raaka-aineet hankitaan niiden luonnollisella kasvukaudellaan. Se mikä kasvaa juuri nyt, määrittelee ja muokkaa sen mitä ruokalistallamme on. Talven kylminä iltoina täytämme keittiömme ja fermentointiruukkumme myöhäiskauden vihanneksilla, kaalilla ja kurpitsalla sekä pähkinöillä ja laadukkailla hedelmillä. Kehitämme jatkuvasti meidän hankinta-, säilytys- ja fermentointiprosessejamme, mikä antaa lisää tilaa keittiömme luovuudelle.

Me lähestymme kaikkea ekologisesti. Ruokahävikkimme on vähäistä, keittiökalustomme on mahdollisuuksien rajoissa jo toista kertaa käytössä. Kaikki kalusteemme myös salin puolelta ovat käytettyjä ja kunnostettuja, näin ne saadaan uudestaan eloon. Jopa juomalasimme ovat kierrätettyjä vanhoista mineraalivesi- ja olutpulloista.

Miksi vain luonnonviinejä? — Yksinkertaiset ja perinteiset valmistustavat/metodit.

Kestävyyden lisäksi uskomme, että luonnolliset viinit ovat kovan työn ja intohimon täydellinen ilmentymä. Viinirypäleiden koskemattomasta luonnollisesta elinympäristöstä aina lähes puuttumattomaan käymiseen kellareissa. Viinit elävät. Ne hengittävät. Ne muuttuvat. Ne ovat elämän mikrokosmos/pienoismalli. Mitään lisäämättä, mitään poistamatta. Vain rypäleiden omaa mehua. Sitä mikä ruokkii sielua… kohtuudella nautittuna tietysti.