MAGUN LAADUKKAAT RAAKA-AINEET, MAUT JA RUOKA-ANNOKSET — MYÖS CATERING-PALVELUNA

Tarjoamme sinulle herkullista, ainutlaatuista ja vegaanista cateringpalvelua. Jokainen annos koostuu täysin kasviperäisistä raaka-aineista. Ruokalistamme vaihtuu vuodenaikojen mukaan ja pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon paikallisesti tuotettuja raaka-aineita. Luonnollisesti, cateringimme on kestävää ja ympäristöystävällistä. Innovatiiviset valmistustavat ja prosessit tuovat jokaiseen annokseen ihastuttavia ja yllätyksellisiä tekstuureja hienovaraisesti tasapainotettuna, juuri kuten luonnossa.

Catering-palvelumme on tilattavissa Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle tai sopimuksen mukaan muille paikkakunnille. Tarjoamme räätälöidyn kokonaisuuden juuri sinun tapahtumaasi sopivaksi, jotta sinä voisit huoletta nauttia illasta vieraittesi seurassa.

Mitä catering-palvelumme maksaa? Räätälöimme aina projektimme asiakkaan tapahtuman laajuuden ja vaatimusten mukaan. Kerro meille vain toiveesi ja budjettisi niin ryhdymme toteuttamaan ainutlaatuisia makuelämyksiä tapahtumaasi. Tiimillemme on karttunut jo vuosikymmenen verran kokemusta erilaisista catering-tapahtumista. Olemme vastanneet tarjoilusta niin isoissa häissä, valmistujaisissa kuin pienemmissä yritysjuhlissakin.

Kerro hieman tapahtumastasi

PP dot KK dot VVVV
We will design a menu around this.